elsie zimblys

så jäääävla kissinödiiig

Kategori: my life

hehe.. aja jag ska på rock konseeeeeeeeeeeert med julia!!!! o nåra till.. som typ hennes pappa och min mamma men de e för dom också gillar dom banden som ska spelas (hardcore superstar, crashdiet, the 69 eyes) hehe de ääär den 15 april men ändå.. 
aja nu ska ja in i duschen osv.. sen äta lite mer kladdkaka som blev as go och titta på what happens in vegas (neej ja titta aldrig på den hehe..)
GODNATT!
HAHA go..................

chiiiiiiiiLL

Kategori: my life

Anonym om taack för alla fina kommentarer! fortsätt så hihi:
hej du :d
fixar du ögonbrynen själv? :o

HEEEJ ja jag fixar mina ögonbryn själv, dom såg förjävliga ut för några år sen så jag tog en pincett (?) och fixade dom som jag ville ha dom, dom är bättre än förr men jag tycker inte dom passar mitt ansikte.. vet inte vad jag ska göra med dom hehe..
-
Anonym om taack för alla fina kommentarer! fortsätt så hihi:
såg på en bild att du ristat in ett hjärta på din handled..
Jag har med gjort det, fast på åvansidan av handen.
Kan du inte lägga ut en bättre bild på det?
och skriva hur längesedan det var du gjorde det, och vad använde du? ;)
asså de va egentligen ett M från början, jag och en föredetta vän va såpass tighta att vi valde att skära in varandras bokstäver på armen/handen
jag kommer ihåg att jag hade tråkigt en spanska lektion i 8an så jag tog en hårnål och tog av den lilla plast grejen längst ut
( ni ser plupparna på slutet?)
och drog isär den och började "måla" sen tryckte jag hårdare och hårdare sen hade jag ingen känsel så jag fortsatte tills jag blev klar, sen blev de sårskorpor och dom drog jag av helatiden så de blev ett ärr, sen började jag och hon bråka, ganska stort och hon hade en annan vän som börja på E som hon kunde säga att den stog för, jag hade ingen vän jag kunde "skylla" på så jag tyckte de va pinsamt och kändes dumt så jag försökte göra den till ett hjärta istället, den blev skev men bättre än ett M som står för en vän man bråkar med eller?
här är en bild från när jag precis fixat till hjärtat
när jag gjorde M:et, visste inte att jag hade bild från då hehe

här är hu den ser ut nu typ..

taack för alla fina kommentarer! fortsätt så hihi

Kategori: my life

min favorit fiilm vet jag inte riktigt.. finns ingen jag är riktigt "kåt" eller ah verkligen älskar, finns la några jag gillar mer än andra, typ footloose, burlesque, alfie, PETER PAN och aah.. kommer inte på så många mer jag tycker är riktigt awesome.. gillade grease när jag va lite yngre, älskade pippi när jag va liten.. jaaa hehe, she's the man är en film jag kollat på ett antal gånger också.. hmmm mja.. vet inte hoho alltid tyckt den frågan varit svår hehehe..
MEN jag är iaf hemma nu, eller jag kom la hem typ 14.30, fett tråkig och seg dag... äcklig mat i bamba så ja o frida åkte till donkeen o käpte varsin mc chicken junior, fett värt.. men fett ovärt att dom tagit bort chicken wrap.. skär i hjärtat ju :(
jaa mina byxor är uppknäppta, skulle byta om men så såg ja hur snygg ja va och tog några blixtrar hihi
go mage jag fick på denna bilden <3
viiiiiiiiiisst älskar alla bildbomber hihi?
nu ska jag baka (kladdkaka tror jag) och sen titta på what happens in vegas! saknat den filmen så laddade ner den i förrgår.. HIHI

hemma nu!

Kategori: my life

kom hem nu hehehe, va typ kallt men chiiiiiiiill, o vi träffade folk o luffa lite hehe, men de va la kul :)
nu kommer mamma snart komma och skälla på mig eftersom det är hennes hobbyy.. så jag uppdaterar mer imån, har faakiin omprov i matte också.. i algebra, usch, fattar ingenting o alla lär mig olika.. jaja :)
HA DE GÖTT
jääääääättefin hahaha
och jag använde en as dålig locktång på bilden i förra inlägget.. använder den väääääääääääldigt sällan, mammas dessutom.. GODNAAAAAAAATT <3

uuuuuut!

Kategori: my life

nu ska ja ut o träffa folk, framför allt julia :*
PÖSS
avslutningen 2010 wiiie

hemma nu iaf

Kategori: my life

varför går dagarna så sjukt långsamt denna veckan?
är helt deppig nu.. onödigt, jag vet, men jag känner att jag inte har något att va glad över
gick utan smink t skolan (brukar inte göra de, känner mig så osäker o fuuul) känns som att alla kolla konstigt på mig.. kanske ba inbillning, fan vet jaag..
uuuuuuuuusch jag hatar allt just nu, fuck life bloggar sen
men ni behöver inte sluta fråga o kommentera............
snygg räls ba yey

duktiga ni bliviit!

Kategori: my life

här är en bild på min fondvägg, cp ljus men ah, det va någon som vile ha bild på den :)
resten av väggarna är typ mandelvita..
sen fick ja frågor om ja plattar håret ofta, och jag antar väll att jag gööör det.. fast asså om jag duschar på dan så blåser jag håret och då blir de platt, om det är "jämna" lockar eller något så kan jag ha de också, och sen håller sig håret platt dagen efter jag plattat de också, dagen efter de också kanske men brukar duscha då hehe..
jag använder plattången till höger, eller ah den ni ser är en platttång?
de är en obh nordica, den duger väll till att göra de platt men jag tror den sliter väldigt mycke, men den blir varm snabbt, va inte så dyr, och den plattar de iaf!
vill dooock ha en ny.. en superplattång som inte sliter så mycke.. har tappat min så många gånger att den typ dampar.. hehe
sen frågade någon om jag kunde lägga in videoinlägg, jag vet inte om ni läsare är nya eller "gamla" men om ni e nya så har jag en kategori där jag lagt upp 4 videoinlägg! http://elsiezimblys.blogg.se/category/videoinlagg.html dääär kan ni klicka in och se dom, har just nu ingen cam eftersom min bror är ful och envisas om att ge mig den :)
och orkar inte filma med kameran.. hoho

hihih

Kategori: my life

fick en fråga om vilka mascaror jag använde under "fjortisperioden" och de va dom två :)
just nu tittar jag på desperate houswives och äter gröna äpplen, awesome!
tagen idag :P XD ^^

wiiiiie kommentarer!!! <3 <3 <3 <3

Kategori: my life

Anonym om ni behöver ju inte sluta kommentera för jag börjar blogga? :(:
hej! ska jag börja kommentera mer?
jag undrar hur du har fått ditt hår så långt och fint? har du löshår? vad ahr du för shampoo osv.. 
tack för svar :D
jaaa kommentera massa mer! :D
haha tacktackkk, brukar få många kommentarer för mitt hår både irl o på bloggen osv hehe, jag har låtit de växa bara, färgat det ett antal gånger........ (länk till inlägget om hårfärgen jag använder nu typ http://elsiezimblys.blogg.se/2011/march/borjar-blogga.html#comment) men annars har jag somsagt bara låtitt det växa, har iiinte löshår! har prövat det en gång i hela mitt liv haha, gött med volym typ men fyfan va obekvämt annars... men jag klippte mig inte på typ 3 år, åt inget speciellt hahaha och ah, dock va de sjuuukt slitet och äckligt men jag klippte mig typ 3 dagar innan jag börja blogga igen, typ 2 veckor sen kanske? jag tycker det är as kort nu men de är många som inte ens märkt skillnad typ... och än så länge så saknar jag inte det "jättelånga", känns så sjukt skönt att inte ha slitna äckliga toppar.. försöker nu använda värmeskydd för håret innan jag plattar de, och använder elvitals rosa hårinpackning (bara på topparna, inte i hårbotten)
vet inte om den funkar eller inte men det är la lent?
sen använder jag just nu
dom två (inte hårinpackningen i hörnet) har prövat alla möjliga balsam och shampooar men jag vet inte.. den duger väll?
haha nu när jag skriver detta låter det som att jag tar hand om mitt hår as bra osv, HEHEHE
men jag brukar typ aldrig ha bulle eller toffs, brukar nästan alltid ha utsläppt, (bulle sliter ganska mycke)..

HOPPAs DU/NI FICK SVAR PÅ ERA FRÅGOR :)
här får ni massa bilder på hur mitt har varit genom tiderna ba för de HEHE (inte i ordning)
på bilden över denna texten va enda gången jag hade löshår, och de är nästan lika långt som mitt hår där, tror de är de fast att de råkat åka ner hehe, iaf så va de ba volymen som märktes!

gdafgtsutr

Kategori: youtube

maaan ba kb.. sen ba de e en kille.. wups HAHA men seriöst titta & lyssna

ni behöver ju inte sluta kommentera för jag börjar blogga? :(

Kategori: my life

tappar motivationeen, inte lika kul när man inte får kommentarer, känns lite meningslöst då...
kom hem för typ en timme sen iaf, fastnat häär.. inte ens hunnit kissa än, aja nu ska ja kissa sen sätter jag nog på en film, orkar inte göra ngt annat och hatar när bloggar är ouppdaterade.............. okej inte min egna då HEHE
ska byta header o design när jag känner för de hoho..
här får ni mina favoriter atm @ spotify!

HEHEHE okej de va typ hela britney spears nya album men de är ju awesooome!
i vissa av dom är gamla/uttjatade men endo

drömkroppen <3

AWEsOME!

Kategori: musik

But mama im in love with a criminal
And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just cant deny
Love the guy

Britney Spears – Criminal <---- spotifylänk
-

kanske lägger in en musik special sedaaaaaan? hitta massa goa låtar ju hehe

åååsume

Kategori: my life

bara jag som har börjat älska att titta på tv? de är roligare än att sitta vid datan, tänker nästan alltid "åh va skönt/gosigt de skulle vart att sitta o titta på tv o mysa nu......" HEHE
just nu sitter jag häääääär på mitt älskade rum (eller ah, enligt mina föräldrar är det tydligen inte mitt) MEN så sitter jag här med en fet kopp vaniljteee och en risifrutti hallon XL (vet dock inte om jag kommer äta den, blev mätt av några slurpar av tee't men jag har ju inte ätit sen bamba (lunch, kl.12) sååååååå får väll se sedaaaaaaaan)
jag sitter här och har en uppgiift att skriva ner 7 dataskrivna sidor i en liten bok.......... har skrivit 2 hela dataskrivnaa! håller på med den tredje.. men nu ska ja försöka få så mycke som möjligt gjort, tycker jag är duktig faktist :)
mitt internet är på och jag får faktist saker gjort här :D vilket jag i vanliga fall inte brukar HIHI hörs seen mina små änglapinglor
cuuuuute

negkdhgk

Kategori: my life





heeelt heeeeelt efterbliven

Kategori: my life


här är jag, detta är min profilbild på fejjan :P
våran no lärare är heeeeeeeeeeeeeeeeeelt pantad, helt seriöst, han är helt sjukt pantad :)
och jag är så jääääääääääääääääääääääääävla skoltrött, orkar fan itne mer, fuck life serriööst

ihihi

Kategori: my life

vart hos julia sen jag blogga sist, vi gjorde pannkakooor :D åt alltså inget hemma, sömna med gårdagens smink o bussen kom om 10 min så ja bädda sängen o slängde på mig gårdagens kläder lite parfym o satte håret i en bullää oså åkte ja med den t juliAAAA
vi har la dampat lite, rökt litä vattenpipaa o lekt lite med hugooo!
nu (eller ah om typ en halvtimme) ska vi hem t mig o så ska ja äta pizzaa som pappa har gjoort.. får se om julia ska ha hon säger att hon inte vill ha nu men vi får väll se ;)
bussen kmr dååå 15 över.. okej de e typ 100 meter hem t mig här ifrån men de e ju typ snökaos ute :(:( fml typ.. sen får vi väll se vad vi hittar på för bus, julia e ju ensam hemma hela dan :D hehe pöss

och att lägga upp en bild funkar typ inte så ni får va glada för bildbomben ni fick igår för ett taaag!

why do all good things come to an end?

Kategori: my life

tittäääääääääää va znigg och vad han bra sjungiiirr!!!!
helt sick
JAJA godmorgon era fisar, sitter här med en as ful pyjamas och är as hungrig, ensam hemma wohoooo!!
fast dom kan ju komma när som helst............
skulle träffa ebba men hon ville inte ta på sig kläder idag så jag fixade de dirr och ska träffa julia instead! awesome
eftersom hon e ensam hemma (vilket jag också e kom ja på men hon e ju lat sååå..) så ska jag t henne, ska ba äta bädda sängen o klä på mig först E AS HUNGRIG PÖSS
hehehehe fet bild, alla typ står o dansar lite med händerna ja ba WOOOOOOOOOO kör all in liksom

BOOOOOOMb

Kategori: my life

oså en go video men den orkar ja inte lägga upp på youtube sen här så bajSAAAAAAAAAAAAAa
visste e ja snäll som bombar med massa roliga o oseriösa bildeR? sånt e ju allti kul P:P:P:P:P
heh
ja
jag hatar min data, vill ha en bärbar... bajsapaaaaaaaaaaa

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Kategori: my life

är hos ebba.. igen... men vi åkte t stan, trodde sista modevisningen skulle va kl 18 men de va visst ba på fredag den va då så jaa.. sen gick vi t donken o åt, as värt typ.. sen blev de kallt så vi åkte hem t ebba för hon ändå skulle ätaaa o här har vi nu variiit, jag tycker vi ska dra ut men hon vill titta gammla bilder.............. bajz
go bruuuun dedär va efter thailand förra året i februariii..

bjussat på lite bilder DÅRÅ

Kategori: my life

TJAAA kunde inte blogga innan jag gick för min idiotiska mamma drog ut internetsladden för hon tyckte jag spelade för hög musik :):):):)
awesoooome, aja jag mötte ebbaa så gick vi hem till henne, och de e vi fortfarande hehe
jag tror vi ska till staaan o titta på modevisningen, jag är pank och de suger.. va ganska längesen jag kände mig såhär tom utan pengar... o eftersom mina föräldrar har fått kuk i fel hål och är sura på mig utan anledning så kan jag inte fråga dom om pengar heller :):):) får la leta pant i stan...................
HÄR FÅR NI LIGTE FULA BILDER FÖR JAG E SÅ SNYGG <3 <3 <3 <3 <3 <3
'

wiiiie

Kategori: my life

nu har jag duschat och torkat, inte håret då hehe men aaah.. känns ganska gött nu, förutom att mamma pappa och min yngsta lillebror kom hem -.- och julius (min yngsta lillebror) sover så man kan inte göra någonting då typ.. och mamma förväntade sig att jag skulle damsuga och damma mitt rum innan jag drog? pfffffffff de kan hon väll göra själv om hon tycker de behövs. jag ser inget damm :)
jaja ebba sa att jag skulle möta henne på majvallen halv 4! vilket betyder att ja måste först till markland sen godhem sen gå......... hoho
jaja de enda som e viktigt nu är att jag INTE ska tänka att jag har tid, för de är då klockan helt plötsligt är kvart över 3 och jag har massa kvar att göra hehe.. 
märkt att jag har sjukt dåligt minne också.. bajz
jaja nu ska ja bädda sängen, ta på mig klädeeer, blåsa håret, platta håret, fixa håret, sminka ögonen sen e jag klar, inte så mycke va? hehe
juste kanske ska smörja in mig också.. eller orkar jag?
kan inte fatta att mina tänder har sett ut så... dedär va typ förra påsken?
funderar på att dra fram min jeansjacka................ HÖRES SEDAN

mööörsnin'

Kategori: my life

godmorgon käre lesare, sitter här i min vita "fotölj" eller va man ska kalla de? stol? njää.. fotölj, tv'n är på, IIIIIIIIINGEN e hemma förutom jag :D kanske ngt spöke också,för ngt vällte i köket förut... aja jag vakna 9 idag typ :( kanske för jag somna typ 12 igååår.. somnat tidigt ända sen kan kom från sälen.. ganska sick, men egentligen ganska bra.. men ändå är jag tröttare än förr på morgonen? då somnade jag ändå runt 2-4 på natten...
JAJA, jag sitter här i pyjamas, stinker, fett hår och har orakade ben, fett ooooogött
kissiiinödig också.. så ska nog in i duschen nu, frågan är om ja ska städa rummet innan eller efter? äääfan gör de efter, klarar itne av att va såhär äcklig, äcklas av mig själv bläää..
idag vet jag inte va jag ska göra, vet ba att jag "senare" ska träffa ebbaaa.. fast hon vet inte näär så de vet inte jag helleeeer vilket jag tycker e tråkigt eftersom jag inte vet om jag ska sega eller deeeeeeeeega.. allltid tänkt på att gå ut och jogga när de är sånt här fint väder, har ju en såndär promenard gata eller va man ska kalla de typ precis utanför mig sååå.. men jag kan inte springa och vågar inte :(
bloggar mer när jag duschat, puss!
tycker denna bilden e ganska go, kanske ful egentligen men den påminner sååå mycke om dom goa tiderna hoho...

hej

Kategori: my life

jag är sur.. så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla trött på min familj, speciellt mina föräldrar, helt sjukt äckligt jävla trött
och vet ni va de allra värsta är? att jag inte kan göra något åt de
vissst jag skulle väll kunna sova över hos kompisar men
1. dom orkar inte med mig HEH
2. mina föräldrar ser det som en fest för mig så dom vill vara så taskiga som möjligt när vi bråkar och låter mig inte göra någonting :)
gör jag det ändå blir det bara värre för mig så ja, love life liksom :):):):)
nä fyfan
den fick mig på lite bätttre humör.. hon e så ful, stackarn..
men alla måste titta, den är bra....
idag ska ja träffa julia dååå, suttit här en stund o försökt komma på ngt att göraaaa o kanske har ngt att göraaa men de e så jävla tråkigt när man inte har pengaaaar och inte kan få pengaaaar och fuck lifeeeee
JAG HATAR MITT LIV FÅR DAMP RYCK ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
skoja
men
jag
vill
inte
ens
blogga
inte ens kul att läsa sånnahär inlägg
fan...

ny header?

Kategori: my life

fixade klart den nya headern men de blev inge vidare, den fick dåligt kvalité och inget annat på bloggen vill fixa sig :o
vet inte ens hur mer jag vill fixa den.. förslag på färger som får en att få läs lust ellenåt heheeeeE?
orkar inte fixa mer på den nu, måste kissa, dricka och borsta tänderna.. o tvätta mig, o dampa lite.
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vilka idiot killar de finns va, kan inte alla idioter ba gå in i en gaskammare och brännas, som i andra världskriget? verkar underbart
kör 10 sanningar imån också, om jag kommer ihåg osv.. vet itne vad jag ska göra imån :( bajzapa
lanzäråte

utfitt

Kategori: my life

gårdageeeens outfit, har inte på hela kroppen men här ser ni bäst typ hehe.. här är alla smycken ossåååå
till den blusen eller va man ska kalla de hade ja  ba ett vitt linne under, vit bh, blåa leopardstring och svarta leggins, sen ett par vanliga, och ett par lurviga strumpor.
skorna va boots och tröjan kommer jag inte ihåååg.. tror de va en vit från new yourker och sen en skinnjacka från hm!
håret va ba plattat, kanske hade flätat lugg? kmr inte ihåg :(
dageeeeeens, linne från gina och linne från hm, jeans från bikbook o tröja från ullareed ;$$$$$$$
och håååret satte jag upp i en bulle efter jag duscha igåår så ja ba lät de va idag hehe, golliga lockar sodeeer..

wiiiiiiie!

Kategori: my life

älskar att säga wiiie.. menmeeen gud va kul att få kommentarer :D
hihi.. pickniken va fett kall hehe.. mysig och vi prata om livet tyyp men fett kall ändå hehe..
sen luffa vi lite men skratta ändå så jag hade ont i både magen och ryggen haha..
orkar ja lägga in dagens outfit och fixa bloggen ellöööör?
känns som att jag sviker er annars sååå ska hämta kameran o ladda över hehe
söt haha, gaaanaska gammal nuuue

goddaaaaaaag!

Kategori: my life

sitter häääär helt klaar, jag och julia ska ha picknick :D
fett mys, jag baka kakor och tog med popcorn (hehe va ba sugen på de........)
och hon fixa dricka osv!
oså har jag med filt också, o hon har med sig hugooo!
HEHEHE
någon fråga om jag kunde lägga ut dagens outfit, de kan ni få ikväääll om inte modern min stängt av internettet miiitt hehe :D
har börjat på ny design också! fett go hehe
nu måste jag dra, pusspuss!
SNEAK PEAK på headern hihi
och juste, jag fixade ögonen på picnik.com! go redigeringssida :D

wiiiie titta mina ögon

Kategori: my life

BRUNA
STORA
ORIGINAL

okeeeeeeeeej..

Kategori: my life

IDAAAAAAAG har jag varit i skolan.. kom en timme senare än vad jag började.. vet inte riktigt varför, jag ba kände för de hahaha..
MEN de va ju idrott vi hade annars också och jag kände mig lite för fin för att svettas......
... ... ... ... ... ... ... ... ...
skojaaaaaaaa men ah, på spanskan hade vi en koooonstig vikarie, leker ngt typ.. eeeh
i bamba va de ganska äcklig mat, åt ändå, fanns gurka idag!!! wiie
sen har vi ful "miljö-vecka" eftersom det är earth hour på lördag typ, så vi får inte slänga mat.. dom som slängt minst i slutet av veckan vinner tydligen något så folk i våran klass blev tydligen väldigt taggade på de priset så vi får inte slänga något alls haha.. JAJA
sen hade vi no nationella idag också, labb delen..
tyckte den gick as bra.. tills jag kom på att jag glömde de viktigaste vilket va att man skulle räkna densiteten på alltiiing.. hade bara skrivit volymen.. HAHAHA så jävla fail..
sen åkte iaf jag och frida och dela på en margarita med vitlökssås, sjukt värt.
asså silverkråkan är uuuuuuuuuutan tvekan bästa pizza stället
för dom som inte vet vart de ligger så ligger det vid axel dahlströms torg, (hållplats efter markland) och dom som inte vet mer kan väll googla eller något...
eeeeeeh sen solade vi, sen kom jag lite förseent hem och mamma fick groooovt ryck haha..
hon har fått pms på heltid? seriöst
och smittat pappa också
sjuka människooooor.. JAJA
igååår shoppa jag lite, fick med mig 2 ringar, ett armband med berlocker (som julia också köpte hihi), två striiing, och en "blus".. sen åt jag på subway.. sen åkte vi hem till julia och titta på film, sen åkte jag hem och kolla på sesperate, cougar town och halva the middle, sen somna jag :D
sjukt värt..
eeeen sån ring
hittar ingen fucking bild på den andra, ni får bild från min kamera nääär jag orkar :))))))
hehe
idag har jag varit snygg iallafall!
äre inte alltid gött med nya saker?
fast jag måste ha massa mer nya kläder.. fast min mamma gillar att bråka såååååååååååååååååååååå kanske inte ens får mina pengar då, woho!!!!! awesome

bloggbaaajs?

Kategori: my life

eftersom jag börjar blogga igen vill jag ha fler läsaree eftersom jag får mer lust att blogga då hehe..
därför börjar jag med att vara med på den hääär http://snookies.blogg.se/ och tävlar, niii behöver inte rösta för jag vet att folk är vääääääldigt lame när de gäller sånt hehe..
PUSS

börjar blogga!

Kategori: my life

eller jag ska göra mitt bästa :D
eftersoom jag fick kuliga kommentarer tycker jag hihi.

fick frågan om vad jag använder för hårfärg, jag har prövat ganska många hehe
näästan olika vsarje gång, nöjdast va jag för ett år sen, men efter de så bytte dom hårfärgs förpackningar och modeller på dom så jag hittade den inte igen.. men nu använder jag
deeeen och den tycker jag ger gött resultat, fast den går ut ganska fort... men den är ganska billig också, fattar egentligen inte varför eftersom den är typ bäst hehe?
meeeen prövade en gång en annan också och blandade två färger vilkeeet va mörkbrunt och rött, för jag vill ha mörkbruunt med röd skiftning meeen de gick väll sådär, blev ingen missfärgning men aaah..
SEEEN frågade han/hon hur jag sminkar mig till vardags, eftersom jag solar solarium nu så använder jag inget i ansiktet, men användeer kajal runt typ halva ögat eller va man ska säga, seen har jag mascara och då använder jag
dooooooom två haha, den första för böjer upp ögonfansarna och man slipper ögonfransböjareee, (iallafall jag?)
och den andra för den gör ögonfansarna längreeee (iallafall mina då heh...)

... hehe

Kategori: my life

TJA, jag va i sälen nyss.. ingen kommentar om hur de va.. men jag har ont i benen och är trött, men kan inte sova :):):):)
awesome
fick ngt ryck förut så nu sitter jag och laddar ner alla high school musical filmer HAHA....
ska snart göra kladdkaka också tror jag..
känner mig stressad av ngt.. även om jag inte har något att stressa för
allt har precis lagt sig..
vill ni veta en till sak???????????
jag har räknat ut att jag har sovit 15 timmar på 4 nätter nu, när jag EGENTLIGEN skulle sovit 36..
ganska illa tycker jag
någon bad om att jag skulle ha frågestund, eftersom jag inte har så många bloggläsare så skulle de ba vart pinsamt haha,
men fråga på!
älskar att jag har fått lite sådäär rääändom kommentarer när jag typ slutat blogga haha..
borde jag börja igen?
kanske på en annan sida? tycker de är tråkigt att man inte kan göra stora och små texter på blogg.se....
VAD TYCKER NI???????????????
mina vänner blir antagligen mer sugna på att blogga när andra gör de ocksåååå, inklusive mig heh..
och nu när allt inte är så stressigt kanske jag borde börja igen?
har ju ett nyare och goare tangentbord nu... hoho
hahahaha tog kort på mig själv när kl va halv 6, trodde inte jag va trött, men när jag tittade på bilderna hade jag tydligen knappt öppna ögon.. (a)
WIIIIIIIIE

hora hora hora hora hora hora hora DIE

Kategori: my life

hora hora hora hora hora hora hora DIE

BRM feat. RMK - ett liv utan glädje. vad...

Kategori: my life

BRM feat. RMK - ett liv utan glädje. vad händer meeeeed mig, vet inte vart jag ska vända mig, vad jag ska säga, vad jag ska ta mig till, jag känner att jag måste men jag vill och kan inte. Jag vill inte prata med någon, eller jo kanske, men jag tänker inte. Fuck life jag orkar inte mer, hejdå

Jag har aldrig lyckats, kommer aldrig att ...

Kategori: my life

Jag har aldrig lyckats, kommer aldrig att göra, jag skiter i allting, vill inte förstöra. Jag blundar och tänker vill inte se, ja hoppas jag somnar och aldrig vaknar mer.

jag erkänner...

Kategori: my life

jag älskar justin bieber.. eller kan man säga älska?
han sprider verkligen den där glada känslan när han sjunger, jag vill också kunna sjunga..
men jag kan inte sluta tänka på hur lyckligt lottad han är,
jag har sagt de förr men seriöst.. för något/några år sen satt han hemma på ett luffigt rum med en luffig kamera, luffiga kläder och något luffigt instrument och la upp sina klipp på youtube..
idag står han på scenen och är grammynominerad (?), sjunger med will smiths son och usher, har nog ganska dyra kläder som stora fans skulle kunna döda för att få ärva bara för han haft på sig dom.. dom kläderna kommer säkert stå på muséum sen!
asså är de bara jag som blir helt.. jag vet inte?! blir helt glad för hans skull, och jag brukar inte va sån HAHAHA
jag brukar mer vara avundsjuk, visst är jag väll de men jag är mer glad för hans skull..
jag börja fan gråta när jag såg denna videon, tänk hur små dom egentligen är och får göra något sånt
och will smiths son.. så ser man hans föreldrar stå där.. ÅÅÅH ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥